Karmez Benelux BVBA

00 32 3 740 00 80

"Keuze voor kwaliteit is een spiegelbeeld van uw levensstijl."

Over Ons

Karmez Evolutie

In 1983 werd een slachthuis opgericht door de broers ‘Tütüncübaşı’ in Frankfurt (Duitsland). De zaakvoerders bepaalden de behoeften van de zaak die volop aan het groeien was in de ‘Döner sector’ en hierdoor is men gestart met de productie van bevroren döner aan het spit om de weg te effenen en de zaak op gang te brengen.

Parallel aan de eerste naam van het bedrijf " KARDEŞLER MEZBAHA ", werd de naam ingekort in de toekomstige wereldwijde merknaam KARMEZ (1985).

KARMEZ die op een overdekte oppervlakte van 20.000m² in Frankfurt gevestigd is, produceert ongeveer 15 soorten bevroren halal döner. KARMEZ handelt conform de Europese normen en wordt ook vergezeld door sterke en grote kwaliteits- en hygiëne organisaties, kreeg in Europa door kwaliteits- en hygiëne controleorganisaties een bronzen medaille tussen alle vlees fabrikanten en bovendien werd KARMEZ ook beloond met een gouden medaille tussen alle ‘Döner’ producenten.

KARMEZ is een organisatie met een voltooide ontwikkeling, innovatief en is een pioniersorganisatie geworden met een visie en in haar sector wordt geïmiteerd.

KARMEZ Groep richtte in 1996 in Izmir Kemalpaşa op een overdekte oppervlakte van 10.000m² een moderne broodfabriek. Naast het binnenlandse markt werd ook aan de economie van Turkije een bijdrage geleverd door pita en tortilla te exporteren naar Europa. KARMEZ werd tweemaal bekroond voor haar uitvoer door de Kamer van Koophandel met gouden medailles.

De producten die in Frankfurt en Izmir geproduceerd worden, worden dankzij een sterke en betrouwbare distributienet in eigen logistieke basis, magazijn en kantoor, met partners in detailhandel naast Duitsland tevens naar Frankrijk (Parijs), België (Antwerpen), Italië (Milan) en Spanje (Barcelona) dus over heel Europa overgebracht.

Hoewel er goedkopere producten op de markt beschikbaar zijn, geven de klanten toch de voorkeur aan duurdere en kwalitatief hoogwaardige producten van KARMEZ.

Bij deze bedankt familie KARMEZ, die 30 jaar dienst doet in de sector, haar klanten van harte en hoopt nog 30 jaar hen te kunnen bereiken.